نحوه برقراری ارتباط با کودک بیش فعال آیا فرزند بیش فعالی دارید و درباره ی نحوه ی برقراری ارتباط با کودک بیش فعال اطلاعاتی ندارید؟ نگران نباشید! در این مقاله به بررسی اطلاعاتی درباره ی نحوه ی برقراری ارتباط با کودک بیش فعال می پردازیم.

نحوه برقراری ارتباط با کودک بیش فعال
بیش فعالی چیست؟
بیش فعالی یا اختلال کمبود توجه ممکن است در سنین کودکی و حتی بزرگسالی رخ دهد و کودکان دارای اختلال بیش فعالی معمولاً علائمی مانند مشکل در توجه، تمرکز و رفتار تکانشی و فعالیت بیش از حد دارند.
به طور معمول کودکان تا سن 7 سال بیشتر در معرض اختلال بیش فعالی قرار دارند. شیوع این اختلال در پسران بیشتر از دختران است. معمولاً کودک بیش فعالی با مشکلاتی از قبیل کاهش میزان اعتماد به نفس، مشکل در برقراری ارتباط، مشکل در تحصیل مواجه است. علائم اختلال بیش فعالی به مرور زمان با افزایش سن کاهش پیدا می کند.
انواع اختلال بیش فعالی
اختلال بیش فعالی دارای انواع مختلفی است. از انواع اختلال بیش فعالی می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- اختلال بیش فعالی بی توجهی: کودکان با مشکل بی توجهی، بی اعتنایی روبرو هستند. اما علائمی مروبط به تکانشگری یا فعالیت بیش از اندازه ندارند.
- اختلال بیش فعالی تکانشگری: یکی دیگر از انواع اختلال بیش فعالی، ADHD تکانشگری است. افراد دارای این اختلال، علائمی مانند بی توجهی را ندارند.
- اختلال بیش فعالی ترکیبی: کودکان دارای این نوع اختلال بیش فعالی، علائمی مانند بی توجهی و تکانشگری و فعالیت بیش از حد را با هم دارند.

نحوه برقراری ارتباط با کودک بیش فعال
برقراری ارتباط با کودک بیش فعال
شما به عنوان والدین کودک بیش فعال باید یاد داشته باشید که به خوبی با کودک بیش فعال رفتار کنید. در صورت نیاز می توانید پرستار کودک را استخدام کنید تا از کودک بیش فعال تان مراقبت کند. به منظور برقراری ارتباط با کودک بیش فعال نکات زیر را در نظر بگیرید:
باکودک بیش فعال به خوبی رفتار کنید
برقراری ارتباط عاطفی و کلامی با کودک بیش فعال باید صمیمی و دوستانه باشد. به همین دلیل باید پرستار کودک مهربان و با محبت را استخدام کنید. در صورتیکه پرستار کودک بتواند ارتباط صمیمانه با کودک بیش فعال داشته باشد، پروسه ی مراقبت از کودک بیش فعال برای وی راحت تر خواهد بود.
به صحبت های کودک بیش فعال گوش دهید
به عنوان والدین کودک بیش فعال باید بتوانید گوش شنوا برای صحبت های فرزندتان باشید. همچنین، پرستاری را برای مراقبت از کودک بیش فعال تان انتخاب کنید که دارای ویژگی های رفتاری و شخصیتی مناسب می باشد. پرستار کودک باید مانند والدین به صحبت های کودک فعال گوش دهد و با وی رفتار خوبی داشته باشد.
انجام صحیح کارها را به کودک بیش فعال آموزش دهید
کودکان بیش فعال نیاز دارند در زمینه ی انجام صحیح کارها آموزش ببینند. شما به عنوان والدین کودک بیش فعال باید به فرزندتان درباره نحوه ی انجام تکالیف و وظایفش آموزش هایی ارائه دهید.
این کار را پرستار کودک نیز می تواند انجام دهد. پرستار کودک می تواند نحوه ی انجام صحیح کارها را به کودک بیش فعال آموزش دهد. شما می توانید انجام وظایف و کارهای کوچک را به کودک بیش فعال واگذار کنید. همچنین، به کودک آموزش دهید که برنامه ای را برای ساعات بازی، تماشای تلویزیون و… آماده کند.
در کل سعی کنید که رفتار خوب و غلط را به کودک بیش فعال آموزش دهید. دادن پاداش یا جریمه کردن کودک بیش فعال می تواند تاثیر بسزایی در بهبود عملکرد رفتاری وی داشته باشد.

نحوه برقراری ارتباط با کودک بیش فعال
استخدام پرستار کودک
نگهداری و مراقبت از کودک بیش فعال پروسه ای سخت است. بنابراین، به منظور نگهداری و مراقبت از کودک بیش فعال بهتر است که به دنبال استخدام پرستار کودک باشید. پرستار کودک، فردی است که در زمینه ی رسیدگی و مراقبت به کودک دارای تجربه و مهارت کافی است. پرستار کودک می تواند به والدین نیز نحوه ی برقراری ارتباط با کودک بیش فعال را آموزش دهد.
شما می توانید برای استخدام پرستار کودک به موسسات پرستاری معتبر مراجعه کنید. موسسات پرستاری معتبر، پرستاران مجرب و متخصص را به منزل تان برای رسیدگی و مراقبت

نحوه برقراری ارتباط با کودک بیش فعال
از فرزند بیش فعال اعزام می کنند. با دریافت خدمات پرستاری در منزل دیگر لازم نیست که نگران پروسه ی سخت مراقبت و نگهداری از فرزند بیش فعال تان باشید.