مرکز پاسخگویی 24 ساعته ☎ 1527

نکاتی برای حفظ آرامش پرستار سالمند بیمار برای مراقبت بهتر

ارتباط سالمندان و کودکان

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید

فهرست مطالب

برای درک بیشتر اهمیت حفظ آرامش پرستار سالمند، فرض کنید وضعیت بیمار رو به وخامت است و پرستار سالمند بیمار باید این موضوع را به پزشک معالج اطلاع دهد؛ پرستار سالمند بیمار تمام علایم حیاتی، نمودار ها و تمامی اطلاعات پزشکی بیمار را در اختیار دارد و می‌خواهد سریعأ آن‌ها را به پزشک منتقل کند. روش انتقال سریع همه اطلاعات، برای پرستار سالمند بیمار کارساز نخواهد بود. در این شرایط، حفظ آرامش پرستار سالمند بیمار به بهبود شرایط کمک شایانی می‌کند.

اگر پرستار سالمند بیمار همه اطلاعات را به سرعت برای پزشک بازگو کند، تنها پزشک را سردرگم و خودش را خسته خواهد کرد. پرستار بیمار با این روش نمی‌تواند نکات مهم را برای پزشک مشخص کند و بیمار از این موضوع متضرر خواهد شد. باید اطلاعات را طبقه‌بندی شده و مفید در اختیار پزشک قرار دهد.

تأثیر روش “ISBAR” بر حفظ آرامش پرستار سالمند

روش “ISBAR” روش مناسبی برای طبقه بندی اطلاعات پرستار بیمار خواهد بود. ” ISBAR” مختصر شده عبارات شناسایی، شرایط، سابقه، ارزیابی و توصیه در زبان انگلیسی است. هنگامی که پرستار بیمار اطلاعات را طبقه بندی شده و به آرامی برای پزشک توضیح می دهد، پزشک تصویر درستی از شرایط بیمار را در اختیار خواهد داشت و بهترین تصمیمات را خواهد گرفت. در ادامه روش ” ISBAR” را جزیی‌تر بررسی خواهیم کرد:

شناسایی شرایط که ما می‌توانیم داشته باشیم 

پرستار سالمند بیمار باید در ابتدای توضیحات برای پزشک مشخص کند که در مورد چه کسی سخن می‌گوید. این عبارت معنای مشخصی دارد. اما پرستار بیمار همیشه نمی‌تواند شرایط بیمار را به صورت دقیق مشخص کند. ممکن است یک بیمار فشار خونش پایین باشد و این موضوعی مشخص است؛ اما اگر یک بیمار احساس خوبی ندارد اما علایم حیاتی او معمولی است، موضوع برای پرستار بیمار کمی پیچیده خواهد شد.

سابقه پزشکی بیمار

اگر پرستار سالمند می‌خواهد با پزشکی که اطلاعاتی در مورد بیمار ندارد صحبت کند، باید تمامی سوابق بیمار را برای او توضیح دهد. اما طبیعی است که اگر پزشک مورد نظر، چندین سال پزشک معالج آن بیمار بوده است، گزارش دادن سوابق بیمار توسط پرستار بیمار لزومی نخواهد داشت.

ارزیابی بیمار

همه پزشکان از پرستار بیمار ارزیابی را می‌خواهند. ارزیابی به این معنی است که بیمار در نظر پرستار بیمار چگونه به نظر می‌رسد. پرستار بیمار نباید از اظهار نظر بترسد. باید به مهارت‌های ارزیابی خودش اعتماد کند و ارزیابی اش از بیمار را به پزشک بگوید.

شنیدن توصیه‌های پرستار بیمار

پیشنهاد کردن یک راه حل برای یک مشکل ممکن است برای پرستار بیمار کمی نابجا به نظر برسد. به ویژه برای یک پرستار سالمند بیمار تازه کار، اما پزشکان معمولا از توصیه‌های پرستار بیمار استقبال خواهند کرد.

5 نکته برای حفظ آرامش پرستار سالمند بیمار

کار پرستار بیمار می‌تواند خسته کننده و طاقت فرسا باشد. به ویژه برای پرستار بیماری که در بخش های اورژانسی مشغول به کار است. پرستار بیمار ممکن است در طول شیفت کاری‌اش بارها از اتاقی به اتاق دیگر برود و مراقب تعداد زیادی از بیماران باشد. یک پرستار سالمند بیمار برای اینکه در طول این مدت زمان پر کار و طاقت فرسا بتواند آرامش خود را حفظ کند، لازم است برای حفظ آرامش پرستار سالمند بیمار  این نکات سودمند را به یاد داشته باشد:

1- پرستار نباید زیاد قهوه بخورد

ممکن است قهوه برای بسیاری از افراد انرژی زا باشد اما مقادیر زیاد آن نتیجه عکس خواهد داشت. برای پرستار نیز همین شرایط وجود دارد. به ویژه برای پرستار بیماری که در تمام روز با بیماران سر و کار دارد و باید کاملا هوشیار بماند.

تأثیر نوشیدن قهوه بر حفظ آرامش پرستار سالمند بیمار
تأثیر کاهش نوشیدن قهوه بر حفظ آرامش پرستار سالمند بیمار

برای حفظ آرامش پرستار سالمند بیمار پیشنهاد می‌شود به جای استفاده زیاد از قهوه و مایعات انرژی‌زا، با یک صبحانه کامل روز خود را شروع کند.

در نظر داشته باشید که مصرف زیاد قهوه باعث افزایش ضربان قلب و در نهایت باعث استرس در پرستار خواهد شد؛ بنابراین، باید در استفاده از نوشیدنی‌های انرژی‌زا دقت بسیاری به خرج داد و از نوشیدن زیاد آن‌ها در طولانی مدت خودداری کرد.

2- مشتاقانه گوش دهید

با دقت گوش دادن و شنیدن برای پرستار بیمار بسیار مهم است. چرا که پرستار بیمار در یک محیط بهداشتی و درمانی کار می‌کند و هرگونه صحبت از سوی هر شخص می‌تواند در روند درمانی بیمار تاثیر گذار باشد. پرستار سالمند باید بر روی شرایط بیمار و صحبت‌ها در مورد آن به دقت تمرکز کند. پرستار بیمار باید در هر مکالمه‌ای با خودش بگوید که شاید این صحبت‌ها برای درمان بیمار مفید باشد.

با داشتن اطلاعات بیشتر انسان احساس آرامش بیشتری حواهد کرد و می‌تواند بدون استرس به ادامه کارهایش بپردازد چراکه، با داشتن اطلاعات زیاد آمادگی مقابله با هر اتفاق جدیدی را خواهید داشت.

3- صدای خود را بالا نبرید!

پرستار بیمار باید حرفه‌ای عمل کند و همیشه در کار و صحبتش آرامش وجود داشته باشد. پرستار سالمند باید صحبت‌هایش را با تن صدای کاملا معمولی بیان کند و هر چقدر این کار را بیشتر تکرار کند، انجام آن برای او ساده‌تر خواهد بود.

4- مراقبت از پرستار سالمند بیمار

پرستار بیمار باید هم از لحاظ جسمی و هم از لحاظ روحی از خودش مراقبت کند؛ به جرات می‌توان گفت که این موضوع مهم‌ترین نکته برای حفظ آرامش پرستار بیمار در زمان کار است. یک خواب راحت شبانه می‌تواند کلیدی برای شادابی پرستار بیمار در روز بعد باشد.

ورزش کردن نیز به پرستار سالمند بیمار در حفظ روحیه و آرامش کمک بسیار می‌کند؛ ضمنأ این ورزش‌ها را می‌تواند در کنار سالمند نیز انجام دهد و از سالمند بخواهد که همراه با او ورزش کند؛ بدین شکل، سالمند احساس با‌ارزش بودن خواهد کرد و به سلامتی هردو کمک خواهد شد.

5- نفس عمیق بکشید

ممکن است در طول یک شیفت کاری، مراقب بیمار بدون وقفه مشغول کار شود و متوجه فشار ناشی از کار نباشد. مهم است که مراقب بیمار زمانی هرچند کوتاه برای خودش در نظر بگیرد و چند نفس عمیق بکشد. این کار کمک زیادی به حفظ آرامش پرستار بیمار خواهد کرد.

رعایت این نکات در حفظ آرامش پرستار سالمند، به او کمک خواهد کرد و پرستار می‌تواند در آرامش کامل بهترین مراقبت را برای سالمند بیمار ارائه دهد.

پرستار در منزل سلامت اول

مشاوره رایگان خدمات اعزام پرستار

0 0 رای ها
امتیاز خود را ثبت کنید
guest
0 دیدگاه
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

مشاوره رایگان خدمات اعزام پرستار