تغذیه سالم

تغذیه و رژیم در جوانی وتاثیرش در کنترل بیماری در میانسالی

پس از اوایل کودکی، دوران میانی کودکی و نوجوانی – دوره 5 تا 19 سالگی – فرصت دومی برای رشد، رشد روانی اجتماعی و ایجاد عادات غذایی و سبک زندگی مادام العمر است.

تغذیه و رژیم در جوانی تاثیر قابل ملاحظه ای بر روی بیماری های میانسالی دارد.  رشد مغز و بدن کمک می کند و ثبت نام در مدرسه، پیشرفت تحصیلی و شناخت را بهبود می بخشد. رژیم‌های غذایی مغذی همچنین به برخی از کودکان و نوجوانان اجازه می‌دهد تا پس از کوتاه‌قدی در اوایل کودکی، رشد سریعی را تجربه کنند.

تغذیه و رژیم در جوانی

تغذیه و رژیم در جوانی

با این حال، امروزه، بسیاری از کودکان و نوجوانان در سنین مدرسه در مصرف رژیم‌ های غذایی که پایه‌ای برای زندگی طولانی، سالم و مولد بزرگسالان را به آنها می‌دهد، شکست می‌خورند.

بیشتر بخوانید: اهمیت تغذیه و ورزش سالمند

اهمیت تغذیه و رژیم در جوانی

بزرگسالی از اواخر نوجوانی شروع می شود و تا پایان عمر ادامه می یابد. بدن انسان در دوران بزرگسالی، به ویژه در سنین بیست تا سی سالگی، به حداکثر برون ده قلبی می رسد. توده استخوانی و عضلانی نیز به سطوح مطلوب می رسد و فعالیت بدنی باعث بهبود قدرت، استقامت و تون عضلانی می شود.

علاوه بر فعالیت بدنی، تغذیه نیز نقش اساسی در حفظ سلامتی تا بزرگسالی دارد. همانطور که قبلاً آموخته اید، یک رژیم غذایی سالم شامل انواع غذاهای غنی از مواد مغذی است. مصرف رژیم های غذایی سرشار از میوه ها و سبزیجات فواید سلامتی مانند کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی و محافظت در برابر برخی سرطان ها را به همراه دارد.دوران جوانی دوره ای از نوزده تا سی سالگی است.

رشد فیزیکی کامل شده است و همه اندام ها و سیستم های بدن به طور کامل توسعه یافته اند. به طور معمول، یک بزرگسال جوان فعال به اوج جسمی خود رسیده است و عالی است.

تغذیه و رژیم در جوانی

تغذیه و رژیم در جوانی

در این مرحله از زندگی، مهم است که به تغذیه خوب ادامه دهید. بدن یک بزرگسال نیازی به صرف انرژی و منابع خود برای حمایت از رشد و تکامل سریعی که مشخصه جوانی است، ندارد. با این حال، انتخاب‌های انجام شده در آن سال‌های شکل‌گیری می‌تواند تأثیری ماندگار داشته باشد. عادات غذایی و ترجیحات ایجاد شده در دوران کودکی و نوجوانی بر سلامت و تناسب اندام تا بزرگسالی تأثیر می گذارد.

برخی از بزرگسالان شروعی سالم داشته‌اند و یک رژیم غذایی مناسب و برنامه فعالیت منظم ایجاد کرده‌اند که به آنها کمک می‌کند از بزرگسالی تا سال‌های بعد در شرایط خوبی باقی بمانند. برخی دیگر چاقی دوران کودکی را به بزرگسالی منتقل می کنند که بر سلامت آنها تأثیر منفی می گذارد. با این حال، هنوز برای تغییر مسیر و ایجاد عادات سالم‌تر و انتخاب سبک زندگی دیر نیست.

بیشتر بخوانید: نگهداری از سالمند

تغذیه و رژیم در جوانی

تغذیه و رژیم در جوانی

نتایج عدم توجه به تغذیه و رژیم در جوانی و بیماری های میانسالی

بدن ناگزیر با افزایش سن تغییر می کند و توده استخوانی و بافت بدن را از دست می دهد. در حالی که بیشتر سالمندان تا حدی این موارد را تجربه می کنند، تغییرات پیری برای سالمندان با تغذیه نامناسب ترکیب می شود. در اینجا شش اثر تغذیه نامناسب در افراد مسن و راه هایی برای کاهش این عوارض آورده شده است.

تغذیه و رژیم در جوانی

تغذیه و رژیم در جوانی

  1. کاهش وزن

کاهش وزن در سالمندان به دلیل کاهش مصرف کلی غذا است. کم اشتهایی در سالمندان رایج است و می تواند یک چرخه خود ماندگار باشد. پس از یک دوره کم‌تغذیه، که اغلب ناشی از یک دوره بیماری است، سطح انرژی سالمندان کاهش یافته است که بر توانایی تنظیم سطح غذا تأثیر می‌گذارد.

  1. استخوان های ضعیف

سالمندانی که فاقد مواد مغذی ضروری هستند ممکن است کاهش کلی توده بدن را تجربه کنند. این به استخوان‌ها گسترش می‌یابد، که در صورت عدم دریافت تغذیه کافی ضعیف‌تر و شکننده‌تر می‌شوند. برای مبارزه با تراکم استخوان پایین یا پوکی استخوان، سالمندان باید مطمئن شوند که به اندازه کافی کلسیم و ویتامین D به صورت روزانه مصرف می کنند.

  1. از دست دادن بینایی

برای حفظ بینایی خوب، مهم است که سالمندان مقدار مناسب پروتئین، آنتی اکسیدان ها، ویتامین A و لوتئین دریافت کنند. اگر سالمندان دوز مناسبی از این ویتامین ها و مواد معدنی دریافت نکنند، شرایط موجود چشم را تشدید می کند و از دست دادن بینایی را تسریع می کند.

  1. سیستم ایمنی ضعیف شده

وقتی سالمندان ویتامین و مواد مغذی کافی دریافت نمی کنند، سیستم ایمنی بدن تأثیر منفی می گذارد. تولید گلبول‌های سفید خون کاهش می‌یابد که سالمندان را مستعد ابتلا به عفونت می‌کند.

بیشتر بخوانید: اعزام پرستار

  1. زوال شناختی

سوءتغذیه و رژیم در جوانی سبب زوال شناختی در میانسالی می‌شود. ارتباط مستقیمی بین تغذیه نامناسب و شرایطی مانند آلزایمر و زوال عقل وجود ندارد، اما مطالعات نشان می‌دهد که رژیم غذایی سالم می‌تواند اثرات این بیماری‌ها را کاهش دهد.

(امتیاز دهید)
دیدگاه خود را مطرح کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

تماس 1527